27 mei 2016

Terrasreiniging

Vervuiling door onkruid, algen, mossen, groene- of zwarte aanslag en atmosferische vervuiling ontsieren niet alleen het aangezicht, maar tasten op termijn ook de materialen van de diverse oppervlakken aan. Dit geldt zeker voor vetten, olie, diesel en benzine.

Het is dus verstandig om op ecologische en milieuvriendelijke wijze de vervuiling tijdig te verwijderen en te bestrijden. Economisch gezien is het raadzaam en spaarzaam om deze vervuiling vooral te voorkomen.

Perfect schoon

Ernstige vervuiling (donkere vlekken) veroorzaakt door; vetten, olie, diesel en benzine wordt door ons voorbehandeld (ontvetten) met een hoogwaardig, milieuvriendelijk en ecologisch product.

Lichte vervuiling zoals; algen, mossen, atmosferische vervuiling, groen- en zwarte aanslag, wordt niet voorbehandeld, maar juist nabehandeld met een anti-alg/mos product.

In beide situaties gaan we de bestrating stoomreinigen.

Het water wordt verhit tot max. 145 C en met regelbare druk op het te behandelen oppervlak gespoten. De combinatie van voorbehandelen (ontvetten), warmte en druk is zeer effectief en zorgt er voor dat de vervuiling los laat.

Vervolgens wordt het opgeloste vuil weg gespoeld. Het behandelde oppervlak is dan weer perfect schoon, zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen of chemicaliën.

De hitte van stoom doodt namelijk bacteriën, huismijten, micro organismen, algen en mossen. De combinatie van stoom met een goede voorbehandeling en/of nabehandeling, geeft een boven verwachting mooi resultaat.

 

Bel ons nu